Instagram kode – Podjetja in znamke, ki jim zaupam

Saj veste, kako gre na Instagramu, kajne? Takoj, ko dosežeš določeno število sledilcev, prideš na radar agencij in podjetij, ki si želijo sodelovanja s tabo. Ko začneš sprejemati ponudbe in predstavljati izdelke oz. storitve, se te počasi, hočeš ali nočeš, prime oznaka »influencer«. Če se s podjetji ujameš, ti ponudijo Instagram kode za popuste, ki sledilcem prinašajo ugodnosti, podjetja pa s tem merijo tvoj »doseg«. Če je doseg dober, se začne sodelovanje na dolgi rok, pri čemer imajo vsi vpleteni nekaj od tega.

S tem ni nič narobe, saj je Instagram zadnja leta vse bolj priljubljen oglasni prostor. Ljudje preprosto ne gledamo več TV (oz. jo gledamo z zamikom in preskakujemo reklame), ne beremo tiskanih medijev in smo na splošno siti težkih vsebin. Zato vse več časa preživimo na družbenih omrežjih, kot sta Instagram in TikTok. In kje drugje bomo izvedeli za novosti, kot tam, kjer se najraje zadržujemo?

Seveda ima Instagram promocija tudi slabe strani in na to ves čas opozarjam na svojem profilu. Vesela sem, da moji sledilci večinoma prepoznajo poskuse podjetij in posameznikov, ki želijo na hitro zaslužiti. Za vse ostale bom morda v prihodnosti napisala kak članek tudi na to temo.

V tem članku se bom osredotočila le na pozitivne izkušnje. Predstavila bom znamke, ki jih poznam in podjetja, s katerimi z veseljem sodelujem. Bodisi tistih, še iz časov, ko sem imela majhno število sledilcev, bodisi teh, s katerimi smo se »ujeli« po tem, ko je moje število sledilcev zraslo nad 10.000. Sama sem dokaj zahtevna »stranka« in moje zaupanje se lahko pridobi z odkritostjo, profesionalnim pristopom in kvaliteto. To so vrednote, ki jim sledim tudi sama, v zasebnem in poslovnem življenju. In verjamem, da delujejo na dolgi rok.

Preden grem na seznam podjetij, ki jih z veseljem podpiram, naj povem, kako zadeva deluje. Od njih občasno prejmem izdelke v testiranje, včasih kakšnega kupim tudi sama. Kadar tako začutim, predstavim tudi izdelek, ki stane manj kot 10 €, pa zato porabim eno uro časa, ki bi ga lahko namenila za kaj drugega. Vse skupaj je treba posneti, obdelati, dodati podnapise in povezave. Ni mi treba, nihče me za to ne prosi, nihče me za to ne plača, a naredim, ker mi je to v veselje. Ne pričakujem medalje, želim samo pojasniti, da se nič na Instagramu ne zgodi »kar tako«. 😉

Sedaj pa k podjetjem, znamkam in tistemu, kar vas verjetno najbolj zanima – Instagram kode za popuste.

Valens: link z 10% popustom

V Valensu sem zaposlena že več kot 10 let in v tem času sem dodobra spoznala svet prehranskih dopolnil. Naučila sem se, katera prehranska dopolnila so nujno potrebna glede na moja leta in življenjski stil, katera lahko jemljem občasno in katerih res ne potrebujem. Več o tem lahko preberete tukaj. Valensova prehranska dopolnila so izdelana so po standardih GMP in IFS, najbolj ponosna pa sem na »no bullshit« politiko, kar pomeni, da Valens ne proizvaja prehranskih dopolnil, ki so zanimiva zgolj z marketinškega vidika. Vse je podprto s študijami in dokazi. Preko mojega linka dobite 10% popusta na redne cene, popust pa se vam odšteje na koncu, pred zaključkom nakupa.

Craft, Buff, Stance: ANDA15

Gre za športne znamke oblačil in pokrival, ki jih uvaža podjetje Moj Šport. Craftova oblačila sem kupovala že pred »Instagram« dobo in njihova kakovost se ni spremenila. Pri Craftu sem najprej uporabljala predvsem »topla« oblačila, torej perilo, majice in jope, od letošnje sezone dalje pa sem njihova zvesta uporabnica kolesarskih dresov. Buff je znamka kap in trakov, ki so resnično kakovostni, Stance pa je sinonim za kvalitetne nogavice za vse priložnosti. Koda ANDA15 vam prinese 15% popusta, na redne cene in večinoma tudi na že znižane izdelke.

Pharmagea: ANDA10

Pharmagea je zastopnik za vedno bolj priljubljeno negovalno kozmetiko Rilastil, meni pa je še bolj poznana po izdelkih za intimno nego Vidermina in pršilih za nos Tonimer. Koda ANDA10 vam prinese 10% popusta, večinoma tudi na že znižane cene. (koda je affiliate).

Ledlenser: ANDA30

Od Ledlenserja uporabljam naglavno svetilko, ki gre z mano na sončne vzhode in zahode. Po cca 10 uporabah lahko rečem, da je kvalitetna in sem z njo zelo zadovoljna. Koda ANDA30 vam prinese 30% popusta na redne (neznižane) cene. 

Alpine Princess: občasna koda ANDA20

Gre za znamko ženskih »outdoor« oblačil, ki jo je ustanovila Sandra Šuc. Sprva je šlo za pajkice, sedaj se je ponudba razširila še na majice, nogavice, flise in jope. Alpine Princess pajkice so zame nepogrešljive za hojo v hribe, saj so izjemno kvalitetne, se zlepa ne strgajo, stojijo na mestu in so na voljo v pestri paleti barv za vse okuse. Zadnje čase rada nosim tudi nogavice in majice iz merino volne. Koda ANDA20 vam občasno prinese 20% popusta na redne cene (ne gre za stalno kodo – zato me spremljajte na IG za več informacij).

SkinFairytale: občasna koda ANDA10

SkinFairytale je znamka za specifična področja nege obraza in telesa, ki je nastala z ljubeznijo do Lučke, hčerke Katarine Fajfar. SkinFairytale je sinonim za kozmetične rešitve, ko ostali izdelki ne pomagajo. Od SkinFairytale najdalj časa uporabljam Atopic Lotion za suho kožo, danes pa sem »navlečena« na njihove deodorante (predvsem vonj fige), InlightMe osvetljevalec obraza in čudovito dišečim suhim oljem DryOil. Ne smem pozabiti še na Kabuki čopič, ki sicer ni domača proizvodnja, je pa najboljši čopič, kar sem jih preizkusila. Koda ANDA10 je aktivna le občasno in vam prinese 10% popusta.

Iskriva: ANDA10

Iskriva je znamka izdelkov s 100% mulberry svilo, znano po anti-aging učinkih.  Na začetku sem bila malce skeptična glede obljub, zato sem začela z »malim« in stestirala elastike za lase. Gre za izjemno nežen material, ki ti ne strga las in je res prijeten za nošenje. Naslednji test je bila svilena prevleka za vzglavnik (vzela sem jo v šampanjec barvi) in kmalu dokupila še eno “zanj”. Zdaj sva “matchy” in sva oba res zadovoljna. S kodo ANDA10 so izdelki na Iskriva.si 10% ugodnejši.

Idun Minerals: ANDA15

Idun Minerals je švedska kozmetična znamka, v Sloveniji poznana predvsem po odličnih maskarah. Sama sem sicer še v fazi testiranja različnih modelov, trenutno uporabljam Magna Lengthening in sem zelo zadovoljna. Maskare Idun niso najcenejše, a obljubljajo, da trajajo dalj časa in da se lažje odstranjujejo v primerjavi z ostalimi. Uporabljam tudi Idun suhi šampon in prav tako nimam pripomb. Koda ANDA15 vam prinese 15% popusta na vse IDUN izdelke.  

In kakšen se vam zdi moj seznam izdelkov oziroma podjetij, ki jim zaupam? Jih poznate, imate podobne izkušnje? Bi želeli, da stestiram in vam predstavim še kak izdelek? Zapišite spodaj v komentar, bom vesela vašega odziva! 😊

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *