Ovitki za mobilne telefone so lahko tudi simpatično darilo

A mi verjamete, da v življenju še nisem imela pravega selfie-sticka? Nekoč sem sicer za kratek čas uporabljala enega, ki sem ga dobila kot darilo ob nakupu dveh šamponov. In je tudi deloval približno do konca uporabe obeh šamponov. 😀 Skratka, ko sem se odločila, da je čas za nakup ene “orng napravice”, sem naletela na spletno stran MrPhoneCase.si. In v moji košarici se je poleg selfie sticka našel še personaliziran ovitek za mobilni telefon.

MrPhoneCase.si je sicer spletna stran hrvaškega podjetja Maskice.hr in je med vodilnimi spletnimi trgovinami z opremo za mobilne telefone na Hrvaškem. Poleg že omenjenih izdelkov imajo v ponudbi tudi polnilce, adapterje, držala za mobilne telefone, etuije, pametne ure in še nekaj “zabavne” opreme. Kar se samih ovitkov za mobilne telefone tiče, imajo v ponudbi več kot 700 različnih motivov. Od telefonov pa imajo na voljo vse možne modele, od Apple, Samsunga in Huaweia do Xiaomia, LG in Sonyja.

Njihove cene so zelo sprejemljive in glede na spremenjeno politiko “Kitajcev”, ki me je pred kratkim res razjezila (na “tisti strani”, ki je ne želim več omenjati, ne priznavajo več reklamacij, pa še s carinami so težave), sploh ni več dvoma, da se nakup takšnih gadgetov tu bolj splača.

Poleg zaščite za telefon in selfie sticka je za “popotniške duše” primeren tudi prenosni polnilnik za mobilne telefone – tega si sicer še nisem omislila, ampak bo verjetno moj naslednji nakup. Skupaj s še kakšnim simpatičnim ovitkom za prijateljico ali nečake. 😉 

Kar se tiče roka dostave izdelki ponavadi pridejo v roku 3 do 5 delovnih dni. Po mailu so zelo odzivni, najdete jih tudi na instagramu.

Najboljše sem seveda prihranila za konec. Namreč, ko so v MrPhonecase Slovenija opazili moje Instagram objave, so za moje sledilce ponudili kodo ANDA10, ki vam prinese 10% popust v njihovi trgovini. 😉

Kje pa ti ponavadi naročaš takšne “igračke”? Imaš personaliziran ovitek za mobilni telefon ali ti je vseeno, kako izgleda? 😉 Sporoči mi spodaj v komentar – fino je imeti več idej na kupu!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *